Pe Cine Cade Magareata?!, Joc Noriel
Pe Cine Cade Magareata?!, Joc Noriel

Pe Cine Cade Magareata?!, Joc Noriel


Referinta: Uniq3771
Cod intern: 181111033
Distribuie
Pret:
58,64 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Pe Cine Cade Magareata?!, Joc Noriel

Hei, tu de colo, daca nu vrei sa ajungi ca mine, scapa de carti, ia morcovii si esti salvat! Fii pe faza! Aduna 4 carti la fel si striga "Magareata!". Daca nu vrei sa pice chiar pe tine ... Pe cine pica Magareata?

Instructiuni de joc:

Inainte de a incepe, toti jucatorii isi pun pe cap bentita cu urechi de magar. Toti jucatorii primesc cate 4 carti si incep sa le paseze de la unii la altii. Atunci cand un jucator aduna patru carti de acelasi fel, acesta striga "Magareata!" si in acest moment toti jucatorii trebuie sa incerce sa ia cate un morcov. Jucatorul care nu obtine niciun morcov pierde runda. La prima runda pierduta, jucatorul ridica o ureche a bentitei, la a doua runda pierduta ridica si cealalta ureche, la a treia runda, jucatorul pierde tot jocul si isi pune masca cu bot de magar.

Setul contine: 3 morcovi, 1 masca "nas de magar", 4 bentite cu urechi de magar, 16 carti (4 seturi de cate 4), instructiuni.

Recomandare varsta: 6 ani+Comanda acum Pe Cine Cade Magareata?!, Joc Noriel pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Noriel
Uniq3771

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: