Teenage Mutant Ninja Turtles Piticot, Noriel,Uniq9884
Teenage Mutant Ninja Turtles Piticot, Noriel,Uniq9884

Teenage Mutant Ninja Turtles Piticot, Noriel

Uniq9884
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)
 

Teenage Mutant Ninja Turtles Piticot, Noriel

Teenage Mutant Ninja Turtles este un serial de desene animate! Personajele principale ale acestui serial sunt 4 mutanti, hibrizi om-testoasa foarte bine antrenati in artele martiale. Cei 4 poarta numele celor mai celebri artisti ai Renasterii italiene: Leonardo, Raphael, Donatello si Michelangelo. Mentorul lor, sobolanul Splinter si cu ajutorul lui Aprilie ONeil ii indruma pe cei 4 eroi care duc o lupt neincetata impotriva extraterestrilor malefici, denumiti "krangii" si impotriva clanului Foot.

Este un serial plin de actiune, captivant si cu un umor inteligent. Testoasele Ninja au nevoie de ajutorul copilului dumneavoastra! Krangii au rapit-o pe April, iar Leo, Mike, Donnie si Raph au pus la cale un plan pentru a o salva!

Copilul dumneavoastra va fi un ajutor important in parcurgerea drumului primejdios, in care dusmanii asteapta la fiecare cotitura!

Mod de joc: se alege o figurina, se pune pe casuta de START si se arunca zarul.
Figurina se muta de la o casuta la alta pe traseu. Este ideal sa se joace mai multi copii, minim 2, maxim 4, pentru a se lua la intrecere. Primul care ajunge la casuta de FINISH castiga!

Jocul contine:
- 1 plansa de joc;
- 4 figurine;
- 4 suporturi pentru figurine;
- 1 zar;

Comanda acum Teenage Mutant Ninja Turtles Piticot, Noriel pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro

Produs adaugat in wishlist