Pacalici Cu Complici, Teenage Mutant Ninja Turtles
Pacalici Cu Complici, Teenage Mutant Ninja Turtles

Pacalici Cu Complici, Teenage Mutant Ninja Turtles Noriel

Uniq9877
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)
 
Pacalici Cu Complici, Teenage Mutant Ninja Turtles Noriel

Protagonistii serialului Teenage Mutant Ninja sunt patru mutanti, hibrizi om-testoasa versati in artele martiale, ce poarta numele celor mai celebri artisti ai Renasterii italiene: Leonardo, Raphael, Donatello si Michelangelo. Sub indrumarea mentorului lor, sobolanul Splinter, si cu ajutorul lui April O'Neil, cei patru eroi duc o lupta neincetata impotriva extraterestrilor malefici (krangii) si a clanului Foot. Este un serial de actiune, dinamic, captivant si cu un umor inteligent.

Bine ai venit acasa, in canalul primitor in care si-au facut cuib cele patru Testoase pe care le admiri atat de mult!

Numar piese: 100;
Dimensiuni cutie: 32 x 23 x 4 cm;
Varsta recomandata: 4 ani+.

Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Comanda acum Pacalici Cu Complici, Teenage Mutant Ninja Turtles Noriel pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro

Produs adaugat in wishlist