Joc Turnul Instabil, 54 De Piese
Joc Turnul Instabil, 54 De Piese
Joc Turnul Instabil, 54 De Piese Joc Turnul Instabil, 54 De Piese

Joc Turnul Instabil, 54 De Piese


Referinta: Jenga01
Cod intern: 181111020
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Joc Turnul Instabil, 54 De Piese

Turnul instabil se joaca cu 54 de blocuri din lemn. Blocurile sunt puse intr-o formatiune turn. Fiecare etaj este format din 3 blocuri unul langa celalalt iar urmatorul etaj va fi pozitionat perpendicular pe cel anterior.

Odata ce turnul a fost construit, persoana care l-a construit incepe prima. Miscarea la joc reprezinta extragerea unui bloc de pe orice etaj cu exceptia ultimului construit si pozitionarea acestuia pe ultimul etaj pentru a-l completa.

Numai o mana poate fi folosita pentru a indeparta un bloc; ambele maini pot fi folosite dar doar una poate fi pe turn la un moment dat.Blocurile pot fi inghiontite pentru a elibera un bloc slab sustinut si care nu deranjeaza restul turnului. Orice bloc mutat din spatiul sau poate fi lasat asa daca se concluzioneaza ca va darma turnul daca se misca.

Sunt necesare o atentie concentrata si un calm desavarsit pentru ca daca iti tremura mana, fie si numai putin, se prabuseste constructia. In orice situatie, castigatorul va fi acela care a pus cu succes ultima bucata de lemn in varful turnului, inainte ca acesta sa se prabuseasca.

.

Comanda acum Joc Turnul Instabil, 54 De Piese pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Uni
Jenga01

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: