Mouthfull, Joc Noriel
Mouthfull, Joc Noriel
Mouthfull, Joc Noriel Mouthfull, Joc Noriel Mouthfull, Joc Noriel

Mouthfull, Joc Noriel


Referinta: Uniq018344
Cod intern: 181111012
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Mouthfull, Joc Noriel

Monteaza-ti "aparatul de balbe" si incearca sa explici cuvintele de pe cartonase suficient de clar ca partenerul tau de joc sa le poata ghici! Echipa care aduna cele mai multe cartonase castiga!

Continut:

  • 5 x "Aparate de balbe" (dispozitive care blocheaza buzele pentru a impiedica pronuntia) - 2 pentru adulti si 3 pentru copii
  • 1 x Clepsidra (60 de secunde)
  • 100 x Cartonase cu 200 de fraze in limba engleza

Cum se joaca: Inainte de a incepe jocul, formati echipe de cate doi jucatori. Echipele se succeda pe parcursul unei runde. Stabiliti echipa si jucatorul cu care se incepe. Jucatorul ales isi monteaza "aparatul de balbe" pe gura, intre dinti si obraji, in pozitia cea mai confortabila (aparatul poate fi montat in doua pozitii). Apoi amestecati toate cartonasele, puneti-le intr-un teanc pe masa si asezati clepsidra pe masa pentru a porni cronometrul. Nisipul din clepsidra se scurge in 60 de secunde. In acest interval, jucatorul care poarta aparatul trage un cartonas si incearca sa explice cuvintele de pe el cat mai clar.

Daca partenerul jucatorului ghiceste ce a spus acesta, echipa poate pastra cartonasul si jucatorul care poarta aparatul trage un nou cartonas. Daca partenerul se da batut, cartonasul se pune deoparte si apoi jucatorul trage un nou cartonas. Jocul continua astfel pana cand tot nisipul din clepsidra se scurge in partea de jos a acesteia. Apoi jucatorul care poarta aparatul trebuie sa-l scoata, tragand usor de manerul din dreptul barbiei, si sa-l dea jucatorului desemnat din echipa care este la rand. Acesta isi monteaza aparatul, intoarce clepsidra si continua jocul. Jocul se incheie atunci cand se termina toate cartonasele din teanc.

Echipa care a adunat cele mai multe cartonase la sfarsitul jocului castiga.

Recomandare varsta: 8 ani+

Observatie: Pentru o igiena optima, spalati aparatul de balbe cu apa calduta si stergeti-l cu un prosop uscat si curat inainte si dupa fiecare utilizare.

Atentie! Pentru acest joc este necesara cunoasterea limbii engleze. Culorile si continutul pot varia. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor - pericol de asfixiere. Pastrati toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare.Comanda acum Mouthfull, Joc Noriel pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Noriel
Uniq018344

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: