Lego Minions Urmarire De Neoprit Cu Motocicleta Tbc 75549,75549
Lego Minions Urmarire De Neoprit Cu Motocicleta Tbc 75549,75549

Lego Minions Urmarire De Neoprit Cu Motocicleta Tbc 75549

75549
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

25.28 Lei x 4 rate

 
Permite copiilor sa recreeze scene palpitante de actiune din filmul Minionii 2 Ascensiunea lui Gru cu aceasta jucarie LEGO Minions Urmarire cu motocicleta de neoprit.
Ofera micului fan al Minionilor o cursa plina de actiune cu acest set cu motocicleta construibila LEGO Minions Urmarire cu motocicleta de neoprit (75549).
Cu 3 figurine Gru, Bob si Stuart actiunea incepe repede si nu incetineste deloc.
Fanii vor fi incantati sa construiasca motocicleta inainte de a juca pe roluri scenele favorite din filmul Minionii Ascensiunea lui Gru.
Joaca pe roluri cu personajele Minioni favorite Copiii vor fi incantati sa il puna pe Gru pe motocicleta.
Minionii Bob si Stuart pot sta in fata, in spatele lui Gru sau pot merge pe patinele cu racheta.
Copiii invata sa construiasca Jucariile LEGO Minions pentru copii aduc lumea poznasa a Minionilor in orice casa.
Instructions PLUS este un ghid interactiv care face construirea acestui model extra distractiva.
Disponibil in aplicatia LEGO Life pentru smartphone-uri si tablete, are instrumente de vizualizare cu zoom si rotire pentru a ajuta pe chiar si copiii mai mici sa construiasca independent versiunile din caramizi LEGO.
&bull Exista multe feluri de a te juca cu acest set distractiv.
Gru are o misiune, iar copiii pot ajuta punand Minionii in fata motocicletei, tragandu-i in urma ei pe patinele cu rachete sau dandu-le o banana de jucarie.
&bull Un set de construit plin de actiune cu Minioni si motocicleta (75549), care include figurine Gru, Stuart si Bob.
Copiii se pot bucura de actiune la viteza maxima jucand pe roluri scene epice din filmul Minionii Ascensiunea lui Gru.
&bull Joaca pe roluri este usoara cu acest set cu motocicleta de jucarie.
Cu 3 figurine, inclusiv minifigurina exclusiva LEGO Gru, care este disponibila doar in acest set, copiii vor fi incantati sa isi creeze propriile povesti cu Minioni.
&bull Cauti un cadou de ziua de nastere sau alta ocazie pentru un fan al Minionilor de la 6 ani in sus? Aceasta este o alegere excelenta.
Ideala pentru distractie creativa, este o jucarie minunata pentru copiii carora le place sa construiasca jucarii si le plac escapadele cu Minioni.
&bull Aceasta motocicleta de jucarie masoara peste 10 cm in inaltime, 13 cm in lungime si 5 cm in latime, ceea ce o face sa aiba dimensiunea perfecta joaca creativa.
&bull Vrei sa inspiri distractie creativa? Vesti bune Acest set cu Minioni este propulsat de imaginatia copiilor nu de baterii.
&bull Cu Instructions PLUS, disponibil in aplicatia gratuita LEGO Life, copiii de la 6 ani in sus pot invata sa construiasca independent, dandu-le o senzatie de realizare cand invata noi aptitudini.
&bull Cu personaje distractive si povesti imaginative de spus, fiecare set de joaca LEGO Minions incurajeaza copiii sa joace pe roluri scene din filmul Minionii Ascensiunea lui Gru.
&bull Caramizile LEGO indeplinesc cele mai inalte standarde din domeniu, plus criteriile de calitate proprii ale Grupului LEGO.
Aceasta asigura ca sunt consecvente, compatibile si se imbina si se desfac cu usurinta de fiecare data.
&bull Caramizile si piesele LEGO Minions sunt testate amanuntit pentru a asigura ca fiecare set de joaca indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.
Poveste/personaj
Minionii
Seturi de constructie si cuburi
Produs adaugat in wishlist