Lego Ninjago Robotul Avion Cu Reactie Al Lui Kai 71707,71707
Lego Ninjago Robotul Avion Cu Reactie Al Lui Kai 71707,71707

Lego Ninjago Robotul Avion Cu Reactie Al Lui Kai 71707

71707
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

26.03 Lei x 4 rate

 
Copiii pot construi puternicul robot al lui Digi Kai inainte de al reconstrui intr-un avion cu reactie pentru a pune in scena batalii impotriva lui Richie in cursa Speedway Five-Billion.
Robotul avion al lui Kai (71707) este cadoul ideal de ziua de nastere pentru copii carora le plac robotii si avioanele de jucarie LEGO NINJAGO.
Acesta este un set de joaca 2 in 1, care sporeste posibilitatile de constructie si joaca.
Copiii pot alege sa fie un avion cu reactie de jucarie sau un robot de jucarie pentru aventuri captivante in Prime Empire cu NINJAGO Kai.Noua modalitate distractiva de a construi cadouri LEGOInstructions PLUS ofera un ghid interactiv pentru a construi aceasta jucarie avion cu reactie si robot si face constructia si mai distractiva.
Disponibil in aplicatia gratuita LEGO Life include instrumente de zoom si rotire pentru a ajuta pe cei mici sa construiasca independent.
Ghidul perfect pentru a crea acest set de joaca.Cele mai bune seturi de construit pentru copiiJucariile construibile LEGO NINJAGO permit copiilor sa intre intr-o lume mistica unde se pot bucura de joaca imaginativa ca o echipa de mini ninja care se confrunta cu fortele raului.
Copiii vor fi absolut captivati jucand pe roluri cu avioane cu reactie, roboti NINJAGO, masini rapide, dragoni si temple.

• Set fantastic de construit LEGO NINJAGO pentru copii care include Robotul avion al lui Kai.
Acest set de joaca va fi adorat de copiii carora le plac jucariile construibile si le place sa creeze povesti captivante cu figurine si roboti NINJAGO.
• Acest set de construit include un robot NINJAGO care se reconstruieste intr-un avion de jucarie, 2 minifigurine NINJAGO Kai si Richie, si o Key-Tana.
impreuna vor alimenta creativitatea copiilor, recreand scene din Prime Empire.
• Nou din ianuarie 2020, acest avion cu reactie creeaza o lume de posibilitati putand fi reconstruit intr-un robot cu brate si picioare pozabile, care trage cu proiectile.
• Aceasta jucarie cu 217 piese pentru copii este o constructie rapida pentru baieti si fete de la 7 ani in sus si un excelent cadou de sarbatori.
Fantasticul set de construit va inspira copiii sa imbratiseze joaca imaginativa, aducand la viata pe ninja preferati.
• Jucariile roboti LEGO NINJAGO sunt de dimensiunea perfecta pentru joaca acasa sau pentru a le lua la drum.
Robotul masoara 16 cm in inaltime si 25 cm in latime.
• Nu e nevoie de baterii for aceasta jucarie de construit – este alimentata de imaginatia copiilor, astfel ca nu e nevoie sa pleci niciodata din lumea NINJAGO.
• Setul perfect de joaca ninja pentru daruit unui mic constructor LEGO.
Caramizile si figurinele construibile vin cu instructiuni pe hartie, precum si cu fantasticul ghid digital interactiv Instructions Plus din aplicatia gratuita LEGO Life.
• Jucariile colectionabile LEGO NINJAGO permit copiilor sa intre intr-o lume palpitanta de actiune fantastica si sa creeze povesti cu ninja lor favoriti, confruntandu-se cu fortele raului.
• Caramizile LEGO indeplinesc cele mai inalte standarde din industrie de mai bine de 60 de ani, asigurand ca sunt intotdeauna consecvente, compatibile si se desfac cu usurinta de fiecare data.
LEGO ofera intotdeauna calitate, aici pe Pamant sau in taramul plin de actiune NINJAGO.
• Aceste caramizi si piese LEGO au fost testate fara mila si indeplinesc cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.
Cu seturile de joaca LEGO, poti fi intotdeauna cu mintea impacata.
Poveste/personaj
NinjaGo
Seturi de constructie si cuburi
Produs adaugat in wishlist