Lego Batman: Batman Și Fuga Lui Joker - 76138
Lego Batman: Batman Și Fuga Lui Joker - 76138

Lego Batman: Batman Și Fuga Lui Joker - 76138


Referinta: 76138
Cod intern: 4001004
Distribuie
Pret:
221,34 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lego Batman: Batman Și Fuga Lui Joker - 76138

Apel de urgență pentru Batman!
Harley Quinn îl ajută pe Joker să scape din închisoarea Arkham. Pleacă la fața locului în elicopterul lui Batman.
Ferește-te de bombele lansate din catapultă. Și n-o lăsa pe Harley Quinn să dărâme zidurile trăgând cu un lanț și cârlig de pe motocicleta ei.
Acțiunea nu se termină niciodată cu acest minunat set de construcție Batman și Joker LEGO. Trebuie să-i trimiți pe Super-răufăcători înapoi în închisoare și să salvezi situația!
Seturile LEGO 4+ sunt concepute special să fie distractive și ușoare pentru preadolescenți și pentru a-i ajuta să-și sporească încrederea cu pași simpli de construcție pentru începutul perfect în construcția cu cărămizi LEGO.
Această jucărie cu super-erou include 4 minifigurine LEGO: Batman, Harley Quinn, Joker și un gardian al închisorii.
Arkham Asylum are o barieră cu deschidere, uși de intrare cu zăvor cu bară transversală amovibilă, turn de pază cu un loc de minifigurină, 2 aripi de închisoare, fiecare cu câte o celulă de închisoare cu deschidere pentru o minifigurină, proiector rotitor construibil, element de ecran TV cu imaginea lui Joker, panou de comandă construibil cu un element detașabil de cătușe, plus 3 posesiuni ale răufăcătorilor Batman - rezervorul construibil de gaz de spaimă al lui Scarecrow și pistolul congelator al lui Mr. Freeze, plus elementul de pălărie al lui Penguin.
Elicopterul lui Batman are șasiu din cărămizi pentru începători, carlingă pentru minifigurină cu deschidere și rotoare care se învârt.
Motocicleta lui Harley Quinn are spațiu pentru o minifigurină plus un lanț și cârlig pentru a trage catapulta mobilă sau a dărâma pereții celulelor închisorii.
Catapulta mobilă are 2 lansatoare plus 3 bombe construibile. Acest set de joc grozav Batman include Batarangul și elementul de megafon ale lui Batman, și bâta de baseball a lui Harley Quinn.
Minifigurinele Harley Quinn și Joker cu decorațiuni pentru ținuta din închisori sunt noi din iunie 2019.
Cel mai bun cadou cu super-eroi pentru preșcolari, LEGO 4+ inițiază copilul tău în universul cuprinzător al preferaților din filme, personajelor TV și eroilor de zi cu zi.
Seturile de construcție LEGO 4+ au fost cunoscute anterior ca LEGO Juniors și pot fi construite împreună cu toate celelalte seturi LEGO originale și cărămizi LEGO pentru construcție creativă.
Folosește aplicația LEGO Life pentru a accesa instrucțiunile intuitive de construcție Instrucțiuni PLUS.
Ajută chiar și constructorii mai tineri în procesul de construcție, cu funcții de zoom, rotire și mod fantomă ușor de folosit pentru a-și vizualiza din mers creațiile.
Ospiciul Arkham măsoară peste 21 cm în înălțime, 23 cm în lățime și 10 cm în adâncime.
Jucăria elicopter Batman măsoară peste 9 cm în înălțime, 14 cm în lungime și 4 cm în lățime.

Comanda acum Lego Batman: Batman Și Fuga Lui Joker - 76138 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
76138

Referinte specifice

2 alte produse in aceeasi categorie: